Concurs Gràcia

|

Gràcia contest

Cada any es fa un concurs per escollir el cartell de les Festes de Gràcia i enguany he participat. Tot i que no he acabat finalista em va agradar el resultat i sobretot la feina feta amb vectors.

Volia representar una escena de barri utòpica, on els animals formessin part activa del nostre dia a dia, on els cuidéssim i respectessin com ho fem amb els nostres infants. També he afegit la Iaieta Marieta perquè és un personatge que ja m’estimo. Aquest cop amb el seu marit. I també alhora, he afegit el cafè amb el croissant i la llet (vegetal) de bric, recreant una mica aquesta pausa del dia per recarregar energia i que és tan nostra.

|

Every year there is this contest to draw the poster for the Festes de Gràcia (celebration of a district in Barcelona) and this year I did an illustration. Even thou I didn’t win I am proud of the result and how it turned out working with vectors.

I wanted to show an utopic “barrio” scene, where animals are part of our days, where we respect, protect and take care of them as much as we do with our children. Also you can see Iaieta Marieta, a character I already love. Also there’s the coffee, the milk and the croissant because is something very catalan.